Turné på plejehjem i Danmark 2021

'Det første kys' 

Anders Ahnfelt-Rønne og Kirstine Elise Pedersen (cellist) optræder med folkemusik  og klassisk musik, digte om livet og kærligheden, - sange og anekdoter. En  række indslag vil sikkert vække erindring hos tilhørerne. - Mozarts Eine kleine Nachtmusik, “Calle  Schewens vals”, “Husk at leve mens du gør det” af Piet Hein, “Våren” af Grieg  og musik af Piazzolla - kort sagt en buket af rigtigt dejlige generations-sjælere. 

Det har været en rigtigt hård corona-tid for beboerne på plejehjemmene i  Danmark: besøgsrestriktioner, isolation og ensomhed. Men nu er tilslutningen til vaccinationer så høj at restriktionerne er hævet, og dette skal fejres. - Anders’ og Kirstine's koncerter går hånd i hånd med åbningen  af kulturlivet.  

“Her i denne tid er der ikke en bedre målgruppe at optræde for end de ældre og  syge,” siger Anders. “Både Frederikssund og Fredensborg Kommune (Byrådet, forvaltningen og  plejecentrene) fortjener kæmpe ros for at gå ind i dette projekt." 

Anders Ahnfelt-Rønne er skuespiller og pianist - og optrådte også i sin pure ungdom på plejehjem og 'alderdomshjem' over hele landet i en lille trup fra Fiolteatret. - Kirstine Elise Pedersen er  cellist og dimitterede fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium i 2015.